Arne Norheim är ny koncernchef i Webstep. Arne Norheim tar över efter Kjetil Eriksen, som varit koncernchef sedan 2006.
– Jag ser fram emot att komma igång. Webstep är ett spännande företag med duktiga och engagerade medarbetare. Jag ser verkligen fram emot att träffa alla och lära känna Webstep inifrån. Tillsammans ska vi åstadkomma mycket positivt, säger Arne Norheim.

Den nya Webstepchefen inledde sin karriär på IBM. Sedan 1996 har Arne Norheim haft en rad ekonomi- och ledningspositioner i IBM-koncernen i USA, Sverige, Frankrike och Danmark. De senaste sex åren har han varit Norgechef för ”Big Blue” och satt tydliga spår, bland annat genom att dubblera omsättningen och vidareutveckla IBM till en revitaliserad, tjänstedriven och tydlig leverantör på den norska marknaden.

– Digital transformation och Webstep är två sidor av samma mynt. I dag handlar det om att använda data för omställning, nyskapande och transformation. Det gäller i alla branscher och samhällssektorer. Webstep erbjuder kompetenta experter med djupgående teknologiska insikter och omfattande erfarenhet av sina verktyg. Våra medarbetare är anställda för att göra skillnad när företag vill ta nya steg genom produktutveckling, tjänsteutveckling och framtidsorienterade förändringsprocesser, säger Arne Norheim..