Sigma satsar i Göteborg

För att möta den växande efterfrågan inom området för mjukvarudesign och inbyggda system startar nu Sigma Technology Systems sin andra enhet i Göteborg. Nya enhetschef är Yuliya Alsop. Yuliya har tidigare arbetat i organisationen som informationsingenjör och projektledare. N

Sigma Technology Systems är en del av Sigma Technology Group och erbjuder team och konsulter inom mjukvarudesign och inbyggda system. Företaget fokuserar på att leverera kompletta servicelösningar inom mjukvaruutveckling och inbyggda system till våra kunder samt att säkerställa en snabb upptrappning och ett smidigt samarbete med kunderna.

Yuliya Alsop har alltid drömt om en karriär inom teknik och ingenjörskonst. Efter att ha samlat på sig erfarenheter från industrin i rollerna som informationsingenjör och projektledare är hon nu ivrig på att ta sig an uppgiften att leda en enhet.

– Enda sedan jag var liten har jag varit uppslukad av teknik. Min andra passion har alltid varit människor. Jag föredrar en öppen och rak dialog och det är något som jag alltid sökt från mina kollegor, och från och med nu även från mina anställda. Jag tror att det är det enda sättet att bygga förtroende och lyckas tillsammans som ett team, säger Yuliya.

Som enhetschef kommer Yuliya att hitta skickliga experter som kan stötta företaget i dess mål att bli ledande i att kunna erbjuda konsulttjänster till företag inom mjukvaruutveckling och inbyggda system i regionen. Hon tillägger:

– Min plan är att fortsätta utveckla relationerna med nuvarande kunder men också att bredda vår kundbas för att uppfylla målet med beständig och hållbar tillväxt.