EET Group säljer och distribuerar nu SONY Pro-AV-produkter över hela den Nordiska marknaden.

EET Europart har i många år arbetat med SONY Professional Solutions Europe (PSE) på den franska marknaden och man är nu glada att kunna utöka detta avtal till de Nordiska länderna. Det betyder att EET nu kan erbjuda sina Nordiska återförsäljare ett komplett och mycket konkurrenskraftigt sortiment av professionella lösningar från SONY.

– Hos EET är våra återförsäljare i huvudfokus. Vi har åtagit oss att förse våra återförsäljare med en konkurrenskraftig produktportfölj av marknadsledande varumärken. Därför är vi glada över att vårt avtal med SONY utökas till att omfatta de nordiska länderna. SONY, kända för sina högkvalitativa produkter, erbjuder ett brett utbud av produkter och lösningar på Pro-AV-marknaden och kommer att tillföra ytterligare värden till EETs befintliga portfölj av professionella AV-produkter. Vi ser fram emot att samarbeta med SONY i de Nordiska länderna, säger Henrik Breda, Business Line Director, Pro AV & Digital Signage hos EET Group.

SONY Professional Solutions Europe välkomnar också avtalet med EET, vilket innebär en möjlighet för ytterligare tillväxt på den Nordiska Pro-AV marknaden.

– Det är utmärkt att ha en ny distributör av SONY Professional:s produkter och lösningar i Norden. EETs långvariga erfarenhet inom AV- och IT-kanalen gör det möjligt för oss att vidareutveckla både våra professionella BRAVIA-skärmar såväl som våra projektorer och stödjer tillväxten i Norden, säger Øyvind Fritzen, Sales Manager Nordics, SONY Professional Solutions Europe

Avtalet har trätt i kraft, och båda parter ska så här lpångt vara nöjda med att flera av EET´s Nordiska återförsäljare redan har valt att inkludera SONY i sortimentet.