Advania dominerade Guldmyran

Advania blev storvinnare under årets Guldmyregala på Cirkus i Stockholm. Gulmyregalan arrangeras av HP och HPE där man samlar sina främsta partners för att fira det gångna året och delar ut pris till de partners som utmärkt sig extra i totalt tolv kategorier. Advania var nominerade i totalt nio av dessa kategorier och lyckades kamma hem hela fem guldmyror under kvällens gång.

Det kanske mest hedervärda priset som Advania tilldelades var HPE:s Partner of the Year, där nomineringen löd:
“Med en affärsmodell och erbjudande som skapar förutsättningar att växa snabbare än marknaden är denna partner redan en av årets stora vinnare. Här finns fokus, kompetens, hållbarhet och vilja parat med flexibilitet, snabbhet och en förkärlek för det enkla och okomplicerade. HPE är stolta och glada att få kroka arm med er i så många intressanta, utmanande men även inspirerande projekt. Vi värdesätter det öppna samarbetet och det ömsesidiga förtroende vi utvecklat genom åren och känner oss alltid trygga i att ni gör det bästa för kunden. Just nu gör ni allting rätt.”

– Att få vara nominerad i nio kategorier, bara det är helt magiskt. Att sedan få förmånen att bland toppen av IT-Sverige vinna ytterligare fem myror till vår stack – som nu har vuxit till tjugosju – är något jag inte kunnat drömma om. Att bli tilldelad HP Strategic Deal för en av våra viktigaste affärer tillsammans med HP plus ta hem det mest prestigefyllda priset HPE Partner of the Year, är ytterligare ett bevis på att vi gör rätt. Det märks att en tydlig strategi tillsammans med HPE och HP ger resultat kring kundnöjdhet och tillväxt, säger Daniel Albertsson, Marketing Director på Advania Sverige AB.

Advania tog även hem  HP Personal System, HPE As a Service och HPE Intelligent Edge
– Jag är jättestolt. Vi på Advania har ett tydligt långsiktigt fokus på att ha Sveriges nöjdaste kunder, där partnerskapet tillsammans med HP och HPE är avgörande för att vi skall lyckas nå våra högt ställda krav på att vara bäst på kundnöjdhet. Guldmyrorna är ett bevis på att vårt fokus på att skapa nya, innovativa och digitala lösningar till våra kunder har gett resultat. Slutligen vill jag passa på att tacka alla medarbetare som gör oss bättre, både hos oss på Advania och hos våra partner HPE, Aruba, HP, TD Tech Data, Ingram och Arrow, säger Tomas Wanselius, CEO på Advania Sverige AB.