Anpassningsbar portal från Advania

Advania Managed Services lanserar Marketplace as a Service. Tjänsten ska möjliggöra försäljning, hantering och fakturering av allt som tjänst, genom en egen portal. På så vis kan användaren få tillgång till fler än tusen molntjänster hos distributören Ingram Micro, samtidigt som man kan lägga till egna och andra leverantörers molntjänster till plattformen.

Enligt Advania skiljer sig Marketplace as a Service från alla andra marknadsplatser i branschen genom att den öppnar dörrar till ett obegränsat marknadsplatsutbud där allt finns som tjänst kan nås genom en och samma plattform.

Advania Marketplace är en molnbaserad White Label lösning baserad på CloudBlue (före detta ODIN) och vidareutvecklad av Advania. Plattformen erbjuder en fullskalig marknadsplats med ”allt som tjänst”.

Marketplace as a Service vidgar marknadsplatsen ytterligare och har även fördelen att kunderna kan anpassa den efter sin grafiska profil och snabbt vara igång med bastjänster inom IaaS till SaaS. Att den är helt tjänstebaserad innebär även att kunden slipper investeringar som drift och underhåll av en komplex plattform.