Apple smyguppdaterar Macbooks

Apple har smyguppdaterat MacBook Pro med snabbare prestanda och nya profunktioner. De nya MacBook Pro-modellerna med Touch Bar har 8:e generationens Intel Core-processorer, med 6-kärnor på 15-tumsmodellen för upp till 70 procent snabbare prestanda och quad-core på 13-tums modellen för upp till två gånger snabbare prestanda

Uppdateringen inkluderar stöd för upp till 32 GB minne,  True Tone-visning och ett förbättrat tredje generationens tangentbord, Radeon Pro-grafik, stor Force Touch-styrplatta,  Touch Bar och Touch ID, dynamiska stereohögtalare,  Apple-designat kylsystem och Thunderbolt 3 för dataöverföring, laddning och anslutning upp till två 5K-skärmar eller fyra externa GPU.

– Den senaste generationen MacBook Pro är den snabbaste och kraftfullaste bärbara datorn vi någonsin har gjort. Nu med 8:e generationens 6-core processorer, upp till 32 GB systemminne, upp till 4 TB super snabb SSD-lagting, ny True Tone-teknik i Retina-skärmen och Touch Bar, Apple T2-chipet för ökad säkerhet och ett tredje- generationers tystare tangentbord i en tunna, lätt aluminiumsdesign med ökad batterilivslängd, är det den bästa nooteboken för proanvändare, säger Philip Schiller, Apples senior vice president för Worldwide Marketing.

Nya MacBook Pro har Apples T2-chip, som först introducerades i iMac Pro. Med det kommer “Hey Siri” till Mac för första gången.

15-tums MacBook Pro: 27 995 SEK

13-tums MacBook Pro: 20 995 SEK

De uppdaterade 13-tums MacBook Pro-modellerna med Touch Bar och 15-tums MacBook Pro-modeller med Touch Bar år tillgängliga från och med nu på Apple.com och hos utvalda ÅF.