Arrow lägger till Check Point i moln för kanalen

Check Points Managed Service Provider program finns nu i ArrowSphere, Arrows molnplattform för kanalen. Som en del av programmet kommer säkerhetslösningen Check Point CloudGuard IaaS finnas tillgänglig som en Pay-As-You-Go-modell genom ArrowSphere till kanalkunder.

CloudGuard IaaS stöder ett brett utbud av publika, privata och hybrida molnplattformar. Funktioner, som auto-provisionering och auto-skalning med automatiska policyuppdateringar säkrar säkerhetsskydd i takt med alla förändringar i ett företags moln. Dessutom stöder CloudGuard IaaS en enhetlig konsol för konsekvent synlighet, policyhantering, loggning, rapportering och kontroll över alla molnmiljöer.

ArrowSphere ska göra det möjligt för kanalen med ett snabbt och effektivt sätt att offerera, beställa, hantera, analysera och fakturera en mängd olika molnlösningar. Med sin förbättrade användarupplevelse och funktionaliteter har plattformen utformats unikt för att effektivisera sambandet mellan service providers inom moln, partners och slutkunder. Ett dedikerat ArrowSphere-team hjälper kunder att hantera hela arbetsflödet och stöder kanalkunder att bygga och växa sin molnaffär.