Aruba får ny chef i Sverige

Marcus Bäckrud till ny Country Manager för Aruba i Sverige. Han har lång erfarenhet från en rad olika roller inom Aruba, senast som Category Manager för Sverige. Han har arbetat på Hewlett Packard och Hewlett Packard Enterprise sedan 2008, då han startade på företagets försäljningsdel. Marcus kommer med en bred och mångårig försäljningserfarenhet inom såväl partnersamverkan som försäljning mot privat och offentlig sektor.

Hans bakgrund inom Aruba gör att han känner till företagets hela verksamhet mycket väl. Att han har varit en del av Arubas lokala team sedan Aruba blev en del av Hewlett Packard Enterprise ger en fördjupad insikt i organisationen.

– Det är otroligt inspirerande att få utökat förtroende inom Aruba. Vi har ett oerhört starkt erbjudande och organisation med hög kundnöjdhet och stort förtroende från analytiker. Nu är vårt fokus att fortsätta vårt nära samarbete med våra kunder för att möjliggöra en enkel och säker digitalisering. Det finns goda förutsättningar att fortsätta vår starka tillväxt med fördjupat samarbete med befintliga och nya kunder., säger Marcus Bäckrud, Country Manager för Aruba.