Avanade får ny chef i Sverige

Tidigare Italien-chefen tar över Avanade Sverige. Antonio Marsico blir ny Country Manager. Antonio har över tjugo års erfarenhet av IT-sektorn och har bland annat arbetat för företag som Digital Services, Compaq och Hewlett Packard. Han började på Avanade för sex år sedan i rollen som ansvarig för kunder inom hälsa och offentlig sektor i Italien. I december 2013 blev han försäljningschef för Avanade i Italien. Under Antonios tid på Avanade Italien har bolaget haft en stark tillväxt.

– Avanade Sverige befinner sig i en spännande fas och jag ser stor potential att växa våra affärer ytterligare. Jag ser detta som en fantastisk möjlighet, och ser fram emot att arbeta tillsammans med teamet för att leverera exceptionellt affärs- och teknikvärde för våra kunder. Kunskap om ny och befintlig digital teknik kommer att bli ännu mer affärskritiskt för företag i framtiden och vara avgörande för att förbli konkurrenskraftig. Avanades kunskap, kompetens och erfarenhet på Microsofts ekosystem, är unikt på marknaden, fortsätter Antonio Marsico.

– Vi är väldigt glada över att Antonio tar sig an den nya rollen i Sverige. I Sverige och globalt letar vi alltid efter innovationsdrivna talanger som vill arbeta på ett företag som tar ansvar för att samhället utvecklas och digitaliseras, säger Jens Boegh-Nielsen, Avanade Nordics General Manager.

Avanade Sveriges tidigare Country Manager Åsa Arvidsson har efter tre år beslutat sig för att ta nästa steg i sin karriär och lämnar Avanade.