Candidator DGC köper i Karlstad

Candidator DGC köper IT-bolaget Ismotec i Karlstad. Ismotec grundades 2006 och är idag 25 medarbetare, omsätter cirka 45 miljoner kronor per år och har verksamhet i Karlstad, Linköping och Göteborg. Förvärvet ska fe Candidator DGC större geografisk närvaro och ett utökat tjänsteerbjudande med IBM Power Hosting, M3 och integrationstjänster.

– Vi har sedan tidigare ett partnerskap med Ismotec och att Ismotec nu blir en del av Candidator DGC är ett steg för oss att öka vår närvaro och konkurrenskraft i regionen. Ismotec är ett välskött bolag och har liksom Candidator DGC mycket stort kundfokus och starka relationer med sina kunder. Det känns väldigt bra att välkomna Ismotec in i Candidator DGC-familjen och att de nu blir en del av den satsning vi gör på att bli en ledande nordisk IT-driftleverantör, säger Åsa Arvidsson, vd på Candidator DGC.

– Ismotec har ett väldigt starkt fokus på kunden och på att tillgodose kundens behov. När vi nu blir en del av ett större sammanhang tillsammans med Candidator DGC ger det en fantastisk möjlighet att kunna erbjuda våra kunder fler mångsidiga tjänster. Tillsammans med Candidator DGC stärker vi vårt kundinriktade erbjudande, säger Lotta Strömbäck, vd på Ismotec.