Cybercom i samarbete med AWS

Cybercom har inlett ett strategiskt samarbete med Amazon Web Services för att bredda möjligheterna kring den nya AWS-regionen i Stockholm. Cybercom AWS Business Group, fokuserat på AWS, har startats för att hjälpa mellanstora kunder med övergången till molnet.

AWS kommer att ha dedikerade resurser som ska stödja Cybercom och deras kunder. Cybercom AWS Business Group kommer att vara en katalysator för kunder som vill flytta sina arbetsinsatser till den nya AWS-regionen i Stockholm.  Cybercom har nu över 75 AWS-certifierade experter i Norden.

Cybercom kommer att utgå ifrån AWS Well-Architected Framework och de rekommenderade AWS-metoderna, för att skapa säkra och skalbara infrastrukturer.

Cybercom AWS Business Group kommer också att arbeta med att hjälpa kunder dra nytta av den nya AWS-regionen i Stockholm och erbjuda molntjänster med låg latens samtidigt som kunder har möjlighet att lagra och behålla sin data i Norden, något som kan åtgärda möjliga integritetsutmaningar kring datalagring.

Cybercom är även en officiell nästa-generationsåterförsäljare och en DevOps Competence Partner.

– Vi är väldigt glada över att kunna berätta om det nya strategiska samarbetet och är väl förberedda att trappa upp det genom Cybercom AWS Business Group. Den kommande lanseringen av den nya AWS-regionen kommer bara att göra detta arbete ännu mer spännande och vi ser verkligen fram emot att sätta in en ny växel och ta molnet in i framtiden, säger Niklas Flyborg, vd på Cybercom.