Deltaco distribuerar nya ljus- och ljudprodukter

Swedeltaco AB har inlett ett distributionssamarbete med det designorienterade svenska belysnings- och ljudföretaget Mooni och kommer att distribuera Mooni-produkter i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Litauen.

Mooni grundades år 2004 och är ett svenskt företag specialiserat på framförallt innovativa högtalare med inbyggd belysning. Varumärkets filosofi går ut på att livet bör delas med de vi älskar. Därför designar och tillverkar Mooni en moderna LED-belysningar som kombinerar ljus, ljud och sin patenterade WireFree-teknologi vilket i sin tur ska förvandla en vanlig stund till en upplevelse att dela med nära och kära.

Sortimentet omfattar produkter för både inomhus- och utomhusmiljöer. Mooni-produkter passar därför som dekoration i trädgården, belysning för en middagsfest, eller för de som vill ha med sig lätta och stilrena bärbara högtalare. Mooni har definitivt något som passar allas behov.

Varumärket karakteriseras av skandinavisk, minimalistisk, högkvalitativ och funktionell design. Med sin begränsade- till nästintill obefintliga el-förbrukning bidrar Mooni dessutom till en hållbar och framtidsvänlig el-konsumtion.

SweDeltaco förutspår att kategorin el-smart LED-belysning och ljud kommer att fortsätta växa med Mooni som marknadsledande aktör.

– Vi ser en ökad efterfrågan på produkter inom Moonis kategori och eftersom Deltacos ambition är att ständigt ligga i framkant väljer vi att satsa på denna växande produktgrupp genom detta viktiga samarbete med Mooni. Det nystartade samarbetet innebär att fler slutkonsumenter får tillgång till stilrena, kvalitativa och el-smarta produkter i kategorin belysning och ljud, säger Ali Motazedi, VD på Swedeltaco.