Deltaco har börjat distribuera det nederländska bolaget Vogels produkter. Samarbetet gäller Vogels professionella utbud (Vogels Professional). Deltaco ökar därmed tillgången av kvalitativa samt innovativa fästen och stödsystem för multimediautrustning på den nordiska marknaden.

Distributionssamarbetet med Vogels har varit ett naturligt steg för Deltaco efter företagets sammanslagning med systerbolaget Aurora Group, som genomfördes i början av 2019. Aurora har sedan länge distribuerat Vogels produkter.

Vogels, som skapades av en personlig strävan efter perfektion, har sedan starten 1973 utvecklats till ett internationellt framgångsrikt företag som tillverkar distinkta fästen och stödsystem för ljud/video och multimediautrustning. Vogels utbud spelar idag en allt viktigare roll i att stödja konsumenters och installatörers vardag inom produkter och tjänster som utökar den praktiska användningen av ljud/videoutrustning och mobila enheter.

Genom att erbjuda sina kunder Vogels Professional breda och högteknologiska utbud, hoppas Deltaco bemöta både dagens och morgondagens ökande krav.