Dialect får ny Business Manager

Camilla Kargus är ny Business Manager på IT- och telekombolaget Dialect. Camilla har arbetat i branschen sedan 1998, bland annat hos AllTele och Ventelo, som kundtjänstchef och projektledare. Camilla är en välkänd och uppskattad profil inom Dialect, då hon även tidigare arbetat flera år inom företaget.

– Det känns fantastiskt bra med Camilla Kargus som Business Manager Vi är i ett expansivt skede där vi förfinar och vidareutvecklar vårt koncept och erbjudande. Med Camillas driv och gedigna kunskap inom vårt verksamhetsområde är hon en oerhört värdefull tillgång i denna process och för kedjan i stort, säger Fredrik Tenelius, Dialect..

-Jag ser verkligen fram emot att få vara med och utveckla det nya Dialect tillsammans med franchisetagarna och Dialects leverantörer. Dialect har ett brett och attraktivt kunderbjudande, och en stark position på den svenska marknaden. För mig är kunden och kundens upplevda värde av Dialects tjänster fokus, och det känns roligt att få vara med i arbetet kring att ta fram ännu smartare lösningar för våra kunder. Dialect är helhetsleverantören som gör det enkelt att arbeta smart, säger Camilla Kargus.