Dustin Expo 2019 är igång

Dustin Expo har slagit upp portarna. I dag och i morgon för företagare och på lördag är det även öppet för allmänheten.
Mässan har vuxit till att bli Sverige största IT-mässa.
ASUS passar på att lansera konceptet ASUS Business under Dustin Expo. En modern produktkatalog i premiumsegment med 3treår produktgaranti och pickup/return service, samt en exklusiv sleeve som framtagits i samarbete med svenska PAP.
Med ASUS Business är tanken att du inte längre ska vara beroende av kontorets begränsningar utan har möjligheten att få lika mycket gjort oavsett var du är.

LG satsar på högupplösta breda skärmar

LG Electronics visar företagets breda sortiment av bildskärmar utvecklade för att möta behoven även för de mest krävande användarna. På plats kan du se och testa allt från standardbildskärmar i 4K för exempelvis kontorsbruk, UltraFine-bildskärmar med 5K-upplösning och fantastisk färgprecision samt UltraWide-bildskärmar på upp till 49 tum i 32:9-format.
Modellerna som finns på plats är 4K-modellerna LG 27UL650 och 32UL950 på 27 respektive 32 tum, UltraFine-modellen 27MD5KA på 27 tum med 5K-upplösning för Mac samt UltraWide-modellerna 34WK95U (5 120 X 2 160) på 34 tum och 49WL95C (5 120 X 1 440) på 49 tum samt 21:9- respektive 32:9-format.
Dustin själva satsar stort på olika tjänstelösningar. Allt från programvaror till säkerhet. Men man jobbar också med att få kunderna att lägga beställningar direkt på Nätet.
– Det är en process som pågår. Men vi tror att det är dit en stor del av beställningarna kommer att komma inom något eller några år, säger Eva Ernfors, informationschef på Dustin.
Affären flyttar mer och mer över till Nätet.

Dustin har i år fått med sig cirka 80 av branschens främsta tillverkare till Ericsson Globe i Stockholm. Presentationer och demonstrationer av produkter och tjänster blandas med inspirerande föreläsningar. De två första dagarna riktar sig till företag. Dag tre fokuserar på konsumenter. Kombinationen av spännande produkter, aktuella seminarier och expertrådgivning har gjort Dustin Expo till årets IT-händelse i Sverige. Varje år lockar mässan omkring 10 000 besökare.
Moustrapper kommer med spännande ergonomisk nyhet. Tangentbord och mousetrapper i ett.