EET Europarts distribuerar Jays

EET Europarts blir distribytör av svenska ljudmärket JAYS-produkter i Norden och Baltikum. Avtalet ska göra det möjligt för EET att adressera en bred marknad inom kategorin hörlurar och trådlösa högtalare.

– Vi är oerhört glada över att vi nu har ingått ett samarbete med JAYS för försäljning och distribution av deras produkter i både Norden och Baltikum. JAYS hörlurar passar perfekt på marknaden och hjälper EET att tillhandahålla hörlurar som matchar efterfrågan som vi upplever där ute. När det gäller design appellerar JAYS till den stilmedvetna kundgruppen samtidigt som de har en mycket rimlig prispunkt, säger Mats Holmqvist, Sales Manager Retail hos EET Europarts AB.

Swedish JAYS, som har utvecklat ljudprodukter i form av hörlurar sedan 2006, har just utökat sitt sortiment till att inkludera bärbara Bluetooth-högtalare. Kärnvärdet bakom alla JAYS-produkter är ett fokus på teknik och innovativ design, och designfilosofin lägger vikt på att skapa harmoni genom en blandning av funktionalitet och stil.

– JAYS har valt att samarbeta med EET Europarts som distributionspartner i Norden och Baltikum på grund av deras gedigna erfarenhet och strategi i dessa regioner. Samtidigt kan EET tillhandahålla den värdefulla och nödvändiga service och support som behövs för JAYS för att lyckas lansera de nya produkterna på dessa marknader. Vi ser fram emot att komma igång med samarbetet, säger Brian Larsen, Commercial Development Director, JAYS Headphones AB

JAYS produkter finns redan tillgängliga hos utvalda återförsäljare i både Norden och Baltikum.