Eizo väljer Tech Data

Eizo har startat ett samarbete med TD Tech Data AB för att bredda återförsäljarledet. Avtalet, som gäller för hela Norden, ligger i linje med Eizos fortsatta satsning att erbjuda hållbara och energieffektiva bildskärmar med god synergonomisk funktionalitet till en mängd olika branscher som kontor, vården, kreativa yrken samt övervakning och industri.

– Att vi nu får in Eizo som leverantör innebär att vi kan möta våra kunders efterfrågan på högkvalitativa bildskärmar. Eizo och deras bildskärmar har en tydlig hållbarhetsprofil där inte minst den låga energiförbrukningen och den femåriga garantitiden sticker ut. Detta är viktiga egenskaper som efterfrågas i allt större utsträckning, säger Håkan Ringström, Nordic Product Manager på TD Tech Data AB.

Tech Data kommer att erbjuda alla bildskärmsmodeller från Eizo med ett särskilt fokus på Eizo FlexScan-serien som riktar sig till kontor och administration samt världsledande medicinska bildskärmar för diagnostik och operationsrum i serierna RadiForce och CuratOR.

– Vi ser fram mot att arbeta tillsammans med Tech Data och ge ännu fler tillgång till våra olika bildskärmar. Allt fler företag och organisationer inser vikten av att bildskärmen ska vara både ergonomiskt utformad för bästa synkomfort och så miljösmart som möjligt. Dessa trender är något som gjort att Eizo har växt på den nordiska marknaden. Tillsammans med Tech Datas breda återförsäljarnät kan vi nu hjälpa fler organisationer att både skydda jordens resurser och medarbetarnas hälsa, säger Dick Bender, affärsområdeschef på Eizo i Norden.

Från och med nu kommer hela Eizos utbud av bildskärmar att finnas tillgängligt för beställning från Tech Data.