Elgiganten fortsätter öppna butiker

Elgiganten fortsätter expandera med nya butiker. Under 2019 öppnar det nya varuhuset i Kungsfors Köpcenter i Skene.

– Kungsfors Köpcenter är redan ídag en attraktiv shoppingdestination och det kommer att stärkas ytterligare med de satsningar som görs just nu. Det är viktigt för oss att vara lättillgängliga för kunderna och nu har vi hittat det perfekta läget, säger säger Niclas Eriksson, VD på Elgiganten.

Varuhuset kommer att ha en yta på cirka 1300 kvadratmeter och erbjuda ett brett utbud av hemelektronik, vitvaror, kök och tjänster. Det kommer att byggas enligt Elgigantens nya butikskoncept som innebär fler digitala lösningar och möjligheten att ta del av Elgigantens totala sortiment med över 20 000 artiklar.

Via digitala skärmar i varuhuset kan kunden lägga sin beställning och välja att få produkten levererad till butiken, hemmet eller utlämningsställe. I varuhusets servicecenter kan kunderna få hjälp med hemleveranser, installation av sin nya produkt i hemmet, förinstallation av nya produkter, molntjänster, överföring av data från mobiler, reparationer etc.

– Kök och Företagsförsäljning (B2B) är affärsområden som växer starkt och det tar vi självklart hänsyn till när vi etablerar nya varuhus. Förutom köksutställningar och ett företagscenter, satsar vi på personlig service med dedikerade kontaktpersoner för våra köks- och företagskunder, säger Niclas Eriksson.