EVRY satsar på IFS

IT-konsultföretaget EVRY kommer att sälja, implementera och stödja IFS Applications på den skandinaviska marknaden. Kanalpartneravtalet har tecknats som en utveckling av företagens mångåriga samarbete.

EVRY har fler än 10 000 kunder inom privat och offentlig sektor och är ett av Nordens ledande IT-företag. EVRY är noterat på Oslobörsen och har cirka 8 500 anställda i nio länder. Genom det utvidgade partnerskapet kommer EVRY att sälja IFS Applications™-licenser samt erbjuda implementerings- och supporttjänster till gemensamma kunder.

Samarbetet ska göra att IFS kan komma närmare företag på den skandinaviska marknaden, med målet att vinna nya kunder, skapa nya tillväxtområden och öka intäkterna genom att leverera högpresterande projekt och tjänster. Genom samarbetet placerar EVRY IFS Applications som en av sina ledande ERP-plattformar, vilket gör att EVRY ska kunna expandera och utöka båda företagens affärer i regionen.

– Vi ser samarbetet med IFS som en viktig del av vår framtida inriktning inom applikationstjänster. Med ett tydligt branschfokus kompletterar IFS våra andra partners väldigt bra i vår orientering mot olika industrier. Självklart är vår ambition att vara en utvecklande partner med hög kompetens. EVRY kommer också att erbjuda tilläggslösningar som ansluter till IFS:s affärssystem inom områden som AI, Robotisering och IoT, berättar Fredrik Almén, Sverigechef på EVRY.

– Vi är glada att utöka vårt samarbete med EVRY, vilket ligger i linje med vår långsiktiga tillväxtstrategi för partners. EVRY är en beprövad partner på ERP-marknaden och kombinationen av deras branschkompetens och våra robusta affärssystem kommer att ge våra gemensamma kunder ett bredare utbud av lösningar, samtidigt som vi ökar vår försäljningskapacitet, säger Elni Kullmer, Skandinavienchef på IFS.