Niklas Stolperud-Salvini är nyNordic Channel and Distribution Manager på Aruba Networks. Det innebär att han ansvarar för försäljningskanalen och distribution i de nordiska länderna. Han har tidigare haft en rad olika tjänster på Hewlett Packard och Hewlett Packard Enterprise, senast som Channel Manager Sweden.

– Det är en enormt spännande utmaning att få hjälpa våra partners och distributörer i hela Norden att växa. För svenska marknaden och även för den nordiska kommer vi 2020 att satsa på Wireless Connectivity, Wireless Hardware och Säkerhet. Aruba är ledande på marknaden för trådlöst, där vi har en unik och kraftfull kombination av lösningar. Till exempel de tjänster vi kan erbjuda för platsberoende tjänster och IoT. Det vi har gjort hittills har varit framgångsrikt och kanalteamet i Norden kommer verkligen kunna accelerera det här”.Niklas Stolperud-Salvini utses till Nordic Channel and Distribution Manager, vilket innebär att han ansvarar för försäljningskanalen och distribution i de nordiska länderna. Han har tidigare haft en rad olika tjänster på Hewlett Packard och Hewlett Packard Enterprise, senast som Channel Manager Sweden.

Niklas har redan påbörjat sin nya tjänst som kanalansvarig i företaget. Aruba är sedan några år en del av Hewlett Packard Enterprise (HPE), och Niklas har jobbat på HP och HPE sedan 2012, och även 2003 – 2008. Dessemellan arbetade han en period på Atea.