GTT organiserar om efter köpet av Interroute

Cloud networking-leverantören GTT ändrar sin divisionsstruktur efter uppköpet av Interoute.

GTT har utsett Martin Ford till chef för Storbritanniendivisionen, med ansvar för kunder i Storbritannien och Irland, samt i regionerna Mellanöstern, Afrika, Asien och Stillahavsområdet. Martin var tidigare EMEA-chef på GTT och har dessförinnan haft ledande befattningar på Hibernia Networks och Level 3.

Jesper Aagaard utses till chef för Europadivisionen, med ansvar för kunder i Kontinentaleuropa. Jesper var tidigare chef för Norden och Nederländerna på Interoute. Innan Jesper Aagaard började på Interoute var han VD på Comendo Network i Danmark.

Den nya divisionsstrukturen går helt i linje med GTT:s utökade närvaro i Europa efter förvärvet av Interoute, en av regionens största självständiga nätverksleverantörer, den 31 maj tidigare i år. GTT:s divisioner ansvarar för nyckelfunktioner som att driva organisk tillväxt och kundupplevelse, samt sälj, offerthantering, orderhantering, leverans av tjänster, fakturering, och övergripande kundansvar.

De nya divisionerna kompletterar Amerikadivisionen, ledd av Eric Warren och Carrier-divisionen ledd av Jeff Beer.

– Vi har en otrolig möjlighet att möta den ökande efterfrågan hos multinationella företag på cloud networking-tjänster. Vår nya divisionsstruktur och talangfulla ledarskap gör det möjligt för oss att tillhandahålla enastående service till våra kunder när vi levererar vårt syfte att koppla samman personer i organisationer, runt om i världen och med samtliga applikationer i molnet, säger Rick Calder, president och VD på GTT.