Han leder Happy Plugs I USA

Tobias Ekman har utses till VD för Happy Plugs USA ,som är bolagets största marknad. Ekman får även rollen som Global Försäljningschef, för att stödja den snabba internationella expansionen.
Tobias kommer senast från en roll som Vice President Global Sponsorship på Live Nation Entertainment och har varit baserad i Los Angeles de senaste 4 åren. Han är även medgrundare och delägare till Happy Plugs samt har suttit i bolagets styrelse sedan starten 2011. Tobias kommer vara baserad i Los Angeles för att fokusera på den amerikanska marknaden samt ansvara för det globala försäljningsteamet.
– Jag är väldigt glad att Tobias Ekman har bestämt sig för att vara en del i vårt starka och dynamiska team. Vi har arbetat tillsammans i hans roll som styrelseledamot i Happy Plugs och jag ser fram emot att arbeta med Tobias i en operativ position för att utveckla vårt erbjudande både på befintliga och nya marknader. Han kommer att arbeta för att öka försäljningen och bygga partnerskap för våra två märken Happy Plugs och YEVO. Tobias kommer med sin kunskap bli ett starkt komplement till övriga ledningsgruppen” säger Christina Tillman, VD Happy Plugs AB
– Det känns fantastiskt att välkomna Tobias till Happy Plugs. Jag är övertygad om att Tobias kommer fortsätta att vidareutveckla våra varumärken på global nivå med sin erfarenhet såväl som hans kreativa och banbrytande tillvägagångssätt, säger Andreas Vural, grundare och Vice Styrelseordförande.
– Jag är verkligen imponerad av vad Andreas Vural har byggt under de senaste sju åren. Happy Plugs har ett enormt värde och potential runt om i världen. Känns fantastiskt att kunna ägna all min energi åt Happy Plugs och tillsammans med ledningsgruppen och Scope kunna fortsätta vår snabba globala tillväxt, säger Tobias Ekman, VD Happy Plugs USA
Tobias Ekman har över tio års erfarenhet av att leda säljteam. Under sin karriär har han framgångsrikt byggt och lett team på olika företag som Modern Times Group och Live Nation. Han har arbetat både i Europa och USA. Före sin roll på Live Nation USA tjänstgjorde han som kommersiell direktör för Live Nation Nordics 2009–2013 och chef för regional reklam på TV3 Sverige 2007–2009. Han tog examen från Penn State University, där han tilldelades ett idrottsligt stipendium inom gymnastik. Han har också representerat Sverige i flera världs- och europeiska mästerskap i gymnastik.