Han ska ansvara för Snows produktvision

Sanjay Castelino är ny ny Chief Product Officer på Snow Software. Castelino kommer att ansvara för och leverera Snows produktvision att tillhandahålla komplett dataanalys för såväl moln, mjukvara och hårdvara.

– Snows framgång drivs av en fantastisk produkt och en djärv vision om att förse våra kunder med en komplett insyn och hanterbarhet för all deras teknologi. Sedan Sanjay började på Snow har han arbetat nära vår CTO Peter Björkman för att driva en produktstrategi som hjälper organisationer att navigera genom komplexiteter och maximera värdet av digital transformation. Genom utnämningen av Sanjay kommer vi föra ihop produktförvaltningen, produktmarknadsföringen och forskning och utveckling till en samlad funktion som fokuserar på att snabba upp slutförandet av visionen. Detta kommer säkerställa att vi kan fortsätta förutse och leverera lösningar för våra kunders ständigt föränderliga behov, säger Vishal Rao, vd på Snow.

Castelino började på Snow i maj 2018 som Chief Marketing Officer, för att leda alla marknadsfunktioner och definiera företagets produktstrategi. Han ligger bakom utvecklingen av Snows nya produktstrategi, förflyttningen från en regional till en global marknadsorganisation, det fortsatta ledarskapet i Gartners Magic Quadrant för Software Asset Management-företag och lanseringen av Snows teknikanalysplattform. Castelino har över 20 års erfarenhet inom B2B-teknik, i att växla upp företag från unga uppstartsföretag till börsbolag. Innan han började på Snow var Castelino Vice President för produktmarknadsföring och ledning på SolarWinds, och han har tidigare haft positioner som marknad- och produktledningspositioner på NetStreams och Motiven. Han har en kandidatexamen som data- och elektronikingenjör från Purdue University och en MBA från Cornell University.