Helena Holmgren blir permanent VD på Pricer

Helena Holmgren som varit tillförordnad VD i Pricer i snart ett år, får den permanenta VD-posten. Helena har innan hon utsåg till tillförordnad VD i fjol en bakgrund som CFO i Pricer AB och tidigare i Edgeware AB.

– Jag ser fram emot att fortsätta VD-jobbet på Pricer. Pricer är ett starkt varumärke med en bra position på marknaden. Under min tid som t.f. VD och tidigare som CFO i bolaget, har jag lärt känna alla medarbetare runt om i världen, och jag ser fram emot att fortsätta vårt fina samarbete. Jag är glad att få möjligheten att utveckla Pricer vidare på en marknad där det för närvarande sker stora förändringar, och där våra kunder inom detaljhandeln kräver starka samarbetspartners för sin digitala transformation i butiken, säger Helena Holmgren.

– Jag är glad att Helena har gått med på att bli Pricers VD och koncernchef. Hon har under sin tid som t.f. VD visat prov på bra ledarskap i kombination med en förmåga att skapa entusiasm i organisationen. Jag är övertygad om att hon har de förutsättningar som krävs för att skapa tillväxt och bra finansiell utveckling för Pricer under kommande år, säger Bernt Ingman, styrelseordförande i Pricer AB.