Hon tar över Frontit Q

Marie Furmarker tqr över rollen som VD för Frontit Q som har fokus på testledning och kravledning från första februari. Frontits dotterbolag Frontit Q startades 2014 och har idag 20 konsulter i Stockholm. Marie har lång erfarenhet av konsultbranschen både som VD, kundansvarig, affärsområdesansvarig.

Marie Furmarker började på Frontit i augusti 2019 i rollen som försäljningschef för Frontit och tar nu över som VD för Frontit Q efter Lars Linderoth som valt att lämna bolaget.

– Jag är väldigt förväntansfull och tacksam för att jag har fått det fina förtroendet att ta över efter Lars Linderoth och fortsätta att utveckla vår affär inom området. Min önskan och ambition är att bevara den goda sammanhållningen och kulturen i Frontit Q. Med min tidigare erfarenhet som ledare inom krav och test samt kunskap om marknaden hoppas jag att vi tillsammans ska fortsätta växa och samtidigt stärka Frontits varumärket externt och bli en självklar aktör inom krav och testledning för våra kunder och framtida kollegor, säger Marie Furmarker.

Marie har lång erfarenhet från IT och konsultbranschen med expertis inom ledning och affärsutveckling. Hon har tidigare haft ledande roller som VD på Konsultbolag1, Affärsområdeschef på Visma och sektionschef på ÅF och nu senast som försäljningschef för Frontit.