IFS-partnern Levilo får ny VD

Stephan Norrman har usetts till ny VD för auktoriserade IFS-partnern och återförsäljaren av IFS Applications Levilo. Stephan tillträder den 16 mars och ersätter Anders Carlsson som efter 13 framgångsrika år lämnar över till Stephan.

Stephan Norrman kommer närmast från IFS där han har arbetat sedan 2007. De senaste tre åren har Stephan med stor framgång varit globalt ansvarig för att stärka IFS partnerverksamhet. Innan dess har Stephan haft ledande uppdrag inom IFS konsult- sälj-, och partnerorganisation.

– Jag är hedrad över att få ta över som VD efter Anders Carlsson och att få leda ett företag med så mycket driv, kompetens och innovationskraft. Levilo har en enorm potential att vara nordens kompetenscenter inom IFS Applications och bli den bästa arbetsplatsen och IFS-partnern. Jag ser verkligen fram emot att få börja arbeta tillsammans med mina nya medarbetare och kunder för att ta nästa steg i företagets utveckling och skapa det bästa värdet på marknaden för våra kunder, säger Stephan Norrman.

Anders Carlsson kommer att få rollen som arbetande styrelseordförande när Stephan tillträder.