Inet årets datorbutik

Efter en viloperiod på fyra år har Sweclockers återupptagit sitt pris för Årets Datorbutik på nytt. Precis som tidigare var det deras medlemmar som röstade fram segraren. För nionde gången i följd är det Inet som tog hem flest röster och därmed också vinsten. En vinst som presenterades live på scen under Sweclockers Live när sajten firade 20 år.

– Efter ett längre uppehåll är det extra skönt att veta att vi fortfarande har förtroende hos Sweclockers användare. Årets Datorbutik har alltid varit av stor vikt för oss på Inet då omröstningen avgörs av dator- och spelentusiaster, vår enskilt viktigaste kundgrupp, säger Erik Wickman, vd för Inet.

Det var första gången sedan 2015 som Sweclockers höll tävlingen där Årets Datorbutik utses.  Först får medlemmarna på Sweclockers nominera den datorbutik de föredrar. Därefter sker en omröstning där varje registrerad användare har en röst att nyttja. Butiken med flest röster står som segrare.

Sweclockers har länge varit en viktig del i Inets utveckling. Genom feedback och nyttig kritik från medlemmarna har flera förändringar genomförts. Bland annat har Inet infört fri frakt på alla produkter, breddat sortimentet med efterfrågade varor och lagt till fler leverans- och betalningsalternativ.

– Vi sitter aldrig nöjda och kommer fortsätta satsa på ytterligare förbättringar för att förtjäna priset även nästa år. Det ska vara enkelt att handla hos Inet, från den första hälsningen genom hela köpprocessen och även vid eventuella supportärenden, säger Erik Wickman.