Insight rekryterar från Cygate

Teknologiföretaget Insight växer i Sverige. Senaste tillskottet är Fredrik Saxholm, som går in i rollen som Solutions Sales Manager för Insight i Norden. Närmast kommer Fredrik från Cygate där han arbetat sedan 2012 som bland annat driftschef och på senare tid som produktchef för paketerade infrastrukturtjänster samt affärsägare för området Hybrid IT & Cloud.

Fredrik har en teknisk bakgrund som konsult inom IT-infrastruktur, men har med åren utvecklat en omfattande erfarenhet inom IT, gärna med fokus på hur verksamheter utifrån ett strategiskt affärsperspektiv kan dra nytta av den digitala innovationen som händer just nu.

–  Jag har fötterna stadigt nerstuckna i tekniken, hjärtat hos kunderna och huvudet bland molnen. Det som lockade med Insight var att det är ett globalt företag med stora resurser, samtidigt som de har en stark lokal närvaro och det ska bli väldigt spännande att få vara med och bygga verksamheten ytterligare, säger Fredrik Saxholm.

– Många företag kämpar med den snabba teknikutvecklingen och undrar över hur de kan dra bästa nytta av den. Och där handlar det om så mycket mer än IT. Digitaliseringen handlar om att öka innovationstakten genom att sätta verktygen i händerna på verksamheten, vad kan vara mer spännande än det?, säger han vidare.

Susanna Reppling, nordiskt ansvarig på Insight är glad över att ha lyckats rekrytera Fredrik.

– Fredrik har unik erfarenhet inom både verksamhetsutveckling och teknik, med fokus på hybrid IT och de möjligheter som finns där. Han är dessutom känd som en duktig ledare med ett brinnande intresse för att hitta de allra bästa lösningarna för sina kunder, säger Susanna Reppling.