Isolda distribuerar Craves mobiltillbehör

Isolda blir distributör på den nordiska marknaden för mobiltillbehörföretaget Crave, mest känt för sina  snabbladdare och mobilskal. Isolda har en lång erfarenhet av att introducera innovativa varumärken som Jaybird på den nordiska marknaden och är nu fokuserade på att göra Crave till nästa framgångssaga.

– Genom samarbetet med Crave stärker vi vårt fokus på innovativa produkter för den mobila människan. Med den senaste teknologin, minimalistisk design och konkurrenskraftiga priser har Crave skapat mobiltillbehör i världsklass. Det känns spännande att få bli deras partner för den nordiska marknaden och vi ser fram emot ett nära samarbete där vi tillsammans stärker Craves varumärke, säger Marcus Andersson, VD för Isolda och Ambia Trading Group

–Isolda ger oss en direktkontakt till Norden med sina 30 års erfarenhet av distribution och djupa kunskaper inom hemelektronikmarknaden. Båda våra företag delar en kultur som präglas av hög proaktivitet och vi ser fram emot ett nära samarbete som skapar ett starkt avtryck på marknaden. Vi har fantastiskt hängivna och lojala kunder i USA och nu är vi redo att fortsätta vår expansion till den nordiska marknaden, säger Dmitry Kudryn, VD för Crave.