Malin Lundqvist har  utnämnts till ny COO på Iver. Malin kommer senast från en roll som CIO på Göteborgs Stad och har före det haft ledande befattningar på Volvo Group, Volvo IT och Ericsson. Malin tillträdde sin tjänst på Iver i början av februari.

– Jag är jätteglad över att vi har lyckats rekrytera Malin som ny COO. Malin kommer med sin erfarenhet inom standardisering och effektivisering av IT-leveranser i kombination med stort kundfokus ge oss rätt förutsättningar att nå ännu högre kundnöjdhet och fortsatt tillväxt säger Carl-Magnus Månsson, vd och koncernchef på Iver.

– Att få vara med och bidra till att utveckla Iver och vinna positionen som den ledande leverantören av IT-drifttjänster är en möjlighet som inte gick att säga nej till. Jag gillar den höga ambitionsnivån som finns på Iver och ser fram emot att bidra med min erfarenhet inom centralisering och processorienterad leveransstruktur. Tillsammans med det fantastiska team som jag nu är en del av kommer jag fokusera på att utveckla och kvalitetssäkra våra leveranser. Det här kommer att bli riktigt kul, säger Malin Lundqvist, COO på Iver.