Kvartett förstärker Coala Life

Coala Life, som utvecklar digitala medicinska lösningar, rekryterar ny styrelseordförande, styrelseledamot, affärsutvecklingsansvarig och Customer Experience Manager.

– Vi välkomnar en superkvartett och accelererar vidare som ledaren inom digitala lösningar och tjänster för hjärtat, kommenterar Philip Siberg, VD för Coala Life.

Liselott Kilaas är ny styrelseordförande i Coala Life. Liselott har en 30-årig karriär med sig som bland annat VD för vårdkoncernen Aleris och som styrelseledamot I Telenor ASA och Norges Centralbank. Idag sitter Liselott bland annat i styrelsen för Orkla ASA, Den Norske Veritas (DNV) och Peab AB.

Johanna Öberg har tillträtt som ny styrelseledamot i Coala Life. Johanna är VD för Memira, Skandinaviens största vårdkoncern inom ögonlaser och linsbytesoperationer. Johanna har en lång karriär med sig, bl.a. genomfört en turn-around av mediekoncernen Stampen som VD, lett bolag inom Kinnevik-koncernen och startat upp tidningen Metro i Puerto Rico.

Anna Hernegran är ny Business Development Manager. Hon kommer närmast från Philips Healthcare där hon ansvarade för försäljning inom Imaging och dessförinnan Cardiology. Anna har en lång karriär inom Philips-koncernen och medicinsk teknik och hennes fokus på Coala kommer främst att vara att vidareutveckla och driva försäljningen i vården och med samarbetspartners.

Malin Sendén har anställts som Customer Experience Manager och kommer närmast från Global Kinetics, ett medicinteknikbolag. Malin kommer fokusera på att Coala levererar den bästa kundupplevelsen till konsumenten, patienten och vården.