Lightning USB-minne för Iphone och Ipad från Kingston

Minnestillverkaren Kingston lanserar nu DataTraveler Bolt Duo på den europeiska marknaden. Bolt är deras första USB DataTraveler med dubbla gränssnitt med Lightningkontakt. DT Bolt är kompatibel med Apple-produkter, inklusive iPhone och iPad med begränsat minne.

Bolt är perfekt för att frigöra utrymme på enheter som Iphone och Ipads som inte har möjlighet till extra lagringsutrymme. Bilder och videoklipp kan föras över direkt på Bolt, den tillhörande appen är enkel att använda och kapaciteten möjliggör lagring av upp till 8,000 bilder med 32GB, 16,000 bilder med 64GB och 32,000 bilder med 128GB. Dess smala design tillsammans med ett skyddande gummiskal med nyckelring gör den enkel att bära med sig.

– Många tar flera bilder och filmer varje dag, och då är bara en tidsfråga innan deras Iphone får slut på utrymme. Bolt är ett utmärkt komplement för att säkerhetskopiera och frigöra lagringsutrymme på Iphones eller Ipads. Den fungerar som en USB-enhet för Iphone, användaren kopplar in den, laddar ner Bolt-appen och sedan är det bara att backa upp från kamerarullen. Nu behöver man inte bestämma vilka bilder eller videor som ska sparas när den fruktade ”minnet fullt”-notifikationen dyker upp säger, Mikael Johansson, Regionchef i Norden, Kingston.

DataTraveler Bolt Duo finns tillgänglig i kapaciteterna 32GB, 64GB och 128GB och har två års garanti med fri teknisk support.