MediaMarkt öppnar i Täby Centrum

Kön var lång när MediaMarkt slog upp dörrarna till sitt nya varuhus i Täby Centrum kl. 08:00 i morse. Många kunder var på plats för att ta del av öppningserbjudandena och passade på att handla allt från tv-apparater till PS4:or och dammsugare. ”En succéöppning”, sammanfattar varuhuschef Fredric Söderberg öppningen i Täby Centrum.

– Det känns härligt att få ett sådant fantastiskt bemötande av kunderna efter det hårda arbetet med att få allt på plats inför öppningen. Det känns otroligt bra att vi äntligen har öppnat vårt nya varuhus, säger Fredric Söderberg, varuhuschef MediaMarkt Täby Centrum.

Varuhuset i Täby Centrum är MediaMarkts 28:e varuhus i Sverige och det sjätte i Stockholmsregionen. Varuhuset är i två våningar och rymmer ett brett produkt- och serviceutbud.

Ett nytt inslag i MediaMarkts varuhus är de surfplattor som säljarna har utrustats med för att på ett smidigt sätt kunna visa upp MediaMarkts hela sortiment, både det som finns tillgängligt i varuhus och online.

Täby Centrum är en av Sveriges största köpcentrumanläggningar med 260 butiker, restauranger och kaféer på en yta av 78,000 kvadratmeter.