Netnordic får exklusiv partnerutnämning

Systemintegratören Netnordic har nått statusen ”Black Diamond Partner” hos Extreme Networks. Statusen ”Black Diamond Partner” är den första i sitt slag i Norden. Den är baserad på mycket höga krav och utses endast till vissa partners efter en särskild inbjudan från Extreme Networks själva.
– Vi lanserade vårt nya Unified Extreme Partner Program i januari 2018. Netnordic har visar att man hanterar kunder och support på ett utmärkt sätt, sägerMichael Grundl, Extreme Networks Channel Director Europe.
NetNordic har uppnått statusen ”Black Diamond Partner” som ett resultat av att inneha de högsta certifieringarna på försäljning, design och teknisk personal inom ett antal olika produktområden. NetNordic uppfyller även kraven för försäljningsmål och cross-sell av hela Extreme Networks produktportfölj. Målet är att förbli ledande inom nätverks- och säkerhetslösningar i Norden.
– NetNordic visar på så sätt både partners och kunder att NetNordic kommer att förbi ledande inom nätverks- och säkerhetslösningar i hela Norden. Vårt samarbete med Extreme Networks är strategiskt, och idag ansvarar vi för bland annat två av Nordens största lösningar: Universitetssjukhuset i Oslo, i samarbete med sjukhuspartner, och Lunds Universite, säger Jarl Øverby, koncernchef för NetNordic.