Netnordic får ny VD i Sverige

Fredrik Rosman blir ny VD på NetNordic Sweden AB från den 1 januari 2020.  Fredrik började på NetNordic redan i september, för att förbereda bolaget inför framtida tillväxt. Fredrik har lång erfarenhet inom management och försäljning, både från större IT-företag såsom IBM, men även från att ha arbetat med flertalet start-ups. Fredrik har arbetat i ledande befattningar i Sverige och Norden, men har även arbetat i Asien, Indien och Östafrika.

Fredrik Rosman började som trainee på Scania och var sedan kvar i bolaget i fem år. Därefter arbetade Fredrik på mjukvarubolaget Hyperion (nu uppköpt av Oracle) som säljare, säljchef och därefter VD i fyra år. Fredrik kommer närmast från IBM där han har haft flertalet olika chefspositioner. Fredrik har även erfarenhet från start-ups, där han bland annat hunnit med att starta ett app-bolag 2008, då iPhone kom ut på marknaden, samt startat en e-learning-plattform för skolor i Östafrika.

NetNordic slår ihop de flertalet juridiska bolagen, som tidigare var verksamma i Sverige, till att nu endast bilda ett juridiskt bolag, nu under namnet NetNordic Sweden AB.