Joakim Harging har tillträtt som VD på NetNordic Communication i Sverige. Han efterträder Lars Glarborg. Joakim har lång erfarenhet från IT- och telekombranschen och är van vid att arbeta på företag som agerar utmanare på marknaden, vilket kommer väl till pass hos NetNordic, som har en tydligt utpräglad tillväxtstrategi. Joakim har mer än 20 års erfarenhet av kommunikations- och IT tjänster mot B2B marknaden i Sverige.

Närmast kommer Joakim från Tele2 Sverige i en roll som Försäljningsdirektör. Han har även erfarenhet från IT-konsultbranchen och från TDC, där han under många år arbetade i företagsledningen med ansvar för försäljning. I samtliga roller har Joakim haft ett tydligt tillväxtfokus.

– Jag ser verkligen fram emot att börja på NetNordic, som är ett spännande bolag med hög kompetens, vilja och en tydlig ambition att växa i Sverige, säger Joakim Harging. NetNordic har genom sina starka erbjudanden inom UC, Nätverk och Säkerhet mycket bra förutsättningar att, som en oberoende aktör, leverera bra helhetslösningar till både företag och offentlig sektor, fortsätter Joakim.