Ny ansvarig för healthcare på Evry

EVRY tillsätter Helge Halvorsen Monstad som ny chef för affärsområdet Healthcare. Helge kommer närmast från Exonor där han var grundare och senior rådgivare. I sin nya roll som chef för Healthcare i Sverige kommer Helge driva och leda EVRY:s arbete att stärka erbjudandet inom e-hälsa.

Helge Halvorsen Monstad har en lång karriär inom området e-hälsa. Nyligen förvärvade EVRY e-hälsoföretaget Exonor där Helge var medgrundare och partner. Köpet av Exonor är en viktig del av EVRY:s satsning på tillförseln av verksamhetskompetens inom hälsa och sjukvård.

− Jag har jobbat med e-hälsa sedan 20 år tillbaka både nordiskt och internationellt och ser nu fram emot att driva EVRY:s arbete med digitalisering av sjukvården. Det ska bli spännande att arbeta i ett företag som är väl förankrat i Norden och som gör en tydlig satsning på e-hälsa. Jag är övertygad om att vi tillsammans har en stor potential att skapa nytta för våra kunder, inte minst i den spännande förändring som vår marknad nu befinner sig i, säger Helge Monstad.

Helge Halvorsen Monstad tillträder rollen som ansvarig för EVRY:s Healthcare-verksamhet den 1 oktober.