Ny bred proffsskärm från Philips

MMD lanserar nya Philips 499P9H. En 49-tums böjd LCD-skärm i SuperWide-formatet 32:9, designad för proffsanvändare som behöver extra mycket arbetsyta. Skärmen är lika stor som motsvarande två 27-tumsskärmar uppställda kant i kant. Med USB-C, uppfällbar webbkamera och miljövänlig design, ska Philips 499P9H en komplett skärm för den moderna arbetsplatsen.
Philips 499P9H har en böjning på 1800R och Dual Quad HD-upplösning (5120×1440), vilket ska ge högre pixeldensitet och skarpare detaljer. VESA-certifierad HDR 400-teknik ger fylliga färger, skarpa skuggor och gnistrande vitt, som levandegör bilden med djup och nyanser. Skärmens VA-panel ska säkra en skarp bild i alla visningsvinkar, vilket ska underlätta exempelvis vid arbete i program som CAD, för ingenjörer, arkitekter eller vid grafisk design.
Med en dockningsstation för USB 3.1, ska dataöverföring gå snabbt och skärmen kopplas via en USB-C-port. Tillbehör och notebooks kan anslutas direkt till skärmen för överföring av filer, videouppspelning, med mera. En inbyggd RJ45-anslutning gör det också möjligt att säkert koppla upp notebook eller laptop till internet via kabel. För ökad säkerhet har skärmens uppfällbara webbkamera även ansiktsigenkänningsfunktion via Windows HelloTM.
Skärmen har också FlickerFree-teknik och LowBlue-läge, som dels minskar skärmflimmer, men även reducerar skadligt, kortvågigt, blått ljus. Skärmfoten kan justeras för önskad höjd och lutning, samt kan väggmonsteras med hjälp av VESA.
Philips 499P9H finns tillgänglig nu, till rekommenderat pris 11 189 kronor.