Rasmus Pedersen är ny Chief Financial Officer på AddSecure, som levererar premiumlösningar inom säkrad kritisk kommunikation och data. Nuvarande CFO, Nils Kjölhede, har utsetts till Head of Mergers & Acquistions för att leda den fortsatta utvecklingen och expansionen av AddSecure.

Under de senaste tre åren har AddSecure genomfört flera strategiska förvärv och den höga nivån av M&A-aktivitet kommer att fortsätta under de kommande åren. I sin nya roll kommer Kjölhede att ansvara för att hitta lämpliga förvärv anpassade till AddSecures affärsstrategi och att leda förhandlingar.

– Förvärv utgör en viktig grund i vår strategi för att utöka vår närvaro i Europa under de kommande åren. Tack vare Nils gedigna erfarenhet stärker vi våra möjligheter inom M&A och fortsätter att bygga vår globala närvaro. Jag ser fram emot att fortsätta vårt nära samarbete för att uppnå tillväxt och vill tacka Nils för hans utmärkta arbete som CFO, säger Stefan Albertsson, VD för AddSecure.

I samband med att Kjölhede tillträder rollen som Head of M&A, tillsätter AddSecure Rasmus Pedersen som CFO. Pedersen har lång erfarenhet från säkerhetsbranschen och har haft ledande roller på Verisure UK, Falck A/S och Securitas AB. Pedersen kommer närmast från Hoist Group, där han som CFO ledde den finansiella integrationen av tre stora internationella företag i Europa, implementerade en standardiserad rapporteringsprocess i hela koncernen och drev organisk tillväxt genom ökad resultatvisabilitet.

Pedersen har en Master of Economics and Business Administration från Copenhagen Business School i Danmark.