Ny EVP på Commaxx

Den värdeadderande distributören Commaxx har utsett Robert Wadstein till Executive Vice President för Sverige, Norge och Danmark, utöver rollen som svensk vd.

Geir-Rune Dyrseth som tidigare ansvarat för den norska verksamheten och varit koncernchef går till en roll som arbetande styrelseordförande. Det operativa ansvaret för de tre länderna ges istället till Robert Wadstein.

– Det här kommer att bli mycket spännand. Det har gått väldigt bra för oss i Sverige och koncernen. Genom att koordinera verksamheten i de tre länderna tar vi nästa steg i vår tillväxtresa samtidigt som vi blir tydligare mot våra partners och leverantörer. Många av leverantörerna söker en pannordisk partner och med denna nya organisation kommer vi bli en ännu mer effektiv och bättre värdeadderande distributör för de som vill nå ut i Norden, säger Robert Wadstein.

I anslutning till att Robert Wadstein får en ny roll kommer även Commaxx Sveriges försäljningschef Wille Sjöberg att få ett utökat ansvar. Wille kommer vid sidan av rollen som svensk försäljningschef även vara en del av den nordiska ledningsgruppen samtidigt som han tar operativt ansvar för leverantörskontakterna i Sverige.

Den nya organisationen gäller från och med den 1 mars, då även Robert Wadstein tillträdde sin nya roll.