Ny meshlösning från TP-Link

TP-Link lanserat Deco P7, det senaste tillskottet i företagets serie meshlösningar. Detta hybridmeshsystem för wifi har stöd för powerline-nätverk och ska säkra en stark och stabil internetuppkoppling i hela hemmet.

Kombinationen av wifi med dual-band AC1300 och AV600 powerline-anslutning ska ge snabbt och säkert internet utan avbrott. Powerline-backhaul gör det möjligt att skicka information genom väggar och andra barriärer utan att minska styrkan, så man slipper dålig uppkoppling i vissa områden. Med

Deco P7 kan användarna koppla upp över 100 olika enheter, och precis som med övriga produkter i Deco-serien släpps Deco P7 med TP-Link Homecare, som innehåller en rad integrerade säkerhetsfunktioner. På så vis får hela familjer en säker internetuppkoppling som uppfyller deras behov. Tack vare den intuitiva appen är det lätt att ställa in och hantera nätverket.

– I dag behöver familjer wifi-system som hänger med i de ständigt ökande krav vi ställer på våra nätverk, och det växande behovet av pålitligt och driftsäker internetuppkoppling i hemmets alla rum, säger Samuel Xu, Country Manager för TP-Link i Sverige, om Deco P7-lanseringen. Han fortsätter:

Deco P7 kostar 3 499 kr och kan köpas hos Kjell & Company, Webhallen, Inet, Dustin, och Komplett från och med augusti 2018.