Ny på Sigma Technology Mid

Hanna Wånehed är ny på Sigma Technology Mid som enhetschef med uppdrag att säkerställa företagets fortsatta tillväxt i Jönköpingsregionen.

Sigma Technology Mid, en del av Sigma Technology Group, växer kontinuerligt. Med en ny enhetschef kommer företaget att kunna fortsätta rekrytera experter inom områdena inbyggda system, mjukvarudesign och systemutveckling. Hanna Wånehed är den perfekta matchen för dessa ambitioner. Hanna har arbetat de senaste fem åren som projektledare på Sigma och har gedigen erfarenhet i affärsutveckling och marketing.

– I mitt nya jobb som enhetschef i Jönköping kommer jag att ta hand om det fantastiska team vi har här och expandera teamet genom att rekrytera nya medarbetare. Jag söker experter med teknisk bakgrund i inbyggda system, mjukvarudesign och systemutveckling som ständigt vill utveckla sig och skapa värde. Jag hoppas att alla de som börjar hos oss kommer att uppskatta de saker jag tycker bäst om på Sigma – alla våra dedikerade experter som brinner för sitt jobb, samt Sigmas samhällsengagemang, säger Hanna Wånehed.