Nya säkerhetslösningar från ESET

ESET lanserar en ny linje säkerhetslösningar för företag som ska vara utformade för att ge den globala företagsmarknaden verktyg för att förebygga och hantera IT-risker på global nivå.

ESET satsar ännu mer i och med införandet av ESET Dynamic Threat Defense, en sandbox-lösning i molnet utanför företagets nätverk, som ger nästan omedelbar analys av tidigare okända hot och gisslanprogram innan de kommer in i nätverket.

Den nya linjen IT-säkerhetslösningar för företag innehåller även det helt nya ESET Security Management Center, en förnyad version av den berömda online-konsolen ESET Remote Administrator. Denna online-konsol ska inte bara ge full insyn i hela nätverket och komplett hantering av säkerheten via ett enda fönster, utan innehåller även helt anpassningsbar rapportering och hotsanering med ett enda klick, vilket innebär att viktiga element för att minimera komplexiteten nu tillkommer i hela programsviten.

– Vi förstår att globala företag i allt högre grad kräver IT-säkerhetslösningar som är bättre anpassade till deras specifika behov, tack vare att vi samarbetar med många av dem på landsnivå. Skaffa vårt senaste erbjudande, så får ni se hur lätt det kan vara att hantera en säkerhetslösning för en hel koncern, säger Juraj Malcho, Chief Technology Officer på ESET.

Lösningarna inom ESET Endpoint Protection ska ge koncerner bättre insyn i vilka larm som skickas till ESET LiveGrid – en plattform som består av 110 miljoner sensorer över hela världen och verifieras av ESETs forsknings- och utvecklingscenter.