Office Management får ny VD

Peter Uddfors är utsedd till ny VD och koncernchef för Office Management. Han kommer närmast från börsnoterade Eltel AB, där han har varit affärsområdeschef för Communications sedan 2013. Office Management har vuxit med lönsamhet sedan starten 1994 och vill genom denna rekrytering säkra en fortsatt stark utveckling.

– Peters gedigna erfarenheter och förmåga att leverera resultat och hög kundnöjdhet kommer att vara ett starkt bidrag till Office Managements framtida utveckling och framgång, säger Henrik Holm, styrelseordförande.

Peter Uddfors kommer till Office Management med en lång erfarenhet från it- och telekombranschen, både inom svenska och internationella verksamheter. Senast kommer Peter från rollen som affärsområdeschef inom börsnoterade Eltel AB och dessförinnan var han VD och koncernchef för det börsnoterade teknikbolaget Mycronic. Peter tillträder sin nya roll den 9 april.

– Det är med stor entusiasm som jag tar mig an uppdraget. Office Management är ett företag som är väl positionerat i den digitala utvecklingen av arbetsmiljöer och effektiviseringen av företag i Norden och jag ser fram emot att fortsätta att bygga på den gedigna plattform som bolaget har etablerat. Jag tror att mina erfarenheter av att leda och driva teknikintensiva organisationer i internationell miljö blir ett positivt tillskott till Office Management, säger Peter Uddfors.