Proact årets partner till NetApp

För tredje året i rad fick Proact, som är en fristående integratör inom datacenter och molntjänster, ta emot utmärkelsen Årets partner vid NetApps årliga partner academy. Priset delades ut av Johan Östlund, landschef på NetApp Sverige AB och mottogs av Lena Eskilsson, VD för Proact IT Sweden AB.

Motiveringen löd:

”För ett fortsatt gott samarbete och stort fokus på NetApp! Genom ert engagemang i att ständigt ligga i framkant inom NetApps lösningar vinner ni ny mark inom befintliga och nya kunder. Oavsett kontor eller individ har vi alltid förtroende att vi tryggt kan lita på leveransen – tack!”

– Vi känner oss stolta att vi åter igen fick ta emot priset som årets partner. Det är ett tecken på att vi ser på utvecklingen på marknaden på samma sätt. Hos våra kunder pågår många nya projekt inom teknikutveckling och digitalisering. Vi ser möjligheten att hjälpa dessa kunder på sin digitaliserings­resa att hantera sina växande datamängder och därmed bidra till att skapa värde i form av nya tillämpningar och effektiviseringar, säger Lena Eskilsson.