Pulsen förstärker på HR-sidan

I september börjar Kersti Evermyr som ny HR-chef på Pulsen Production, ett av bolaget inom Pulsenkoncernen. Hon kommer närmast från en roll som Group HR business partner på UniCarrier, där hon bland annat stöttat den europeiska ledningsgruppen i HR-frågor. Rollen som HR-chef är ny på Pulsen Production och är ett led bolagets ökade fokus på medarbetarskap.

– Vi satsar stort på att skapa en framgångsrik kundupplevelse. Nöjda kunder ger goda referenser och därmed nya kunder och tillväxt. För att få nöjda kunder behöver vi de bästa och mest motiverade medarbetarna. Det är inte svårare än så. Därför förstärker vi nu ledningsgruppen med mer kompetens kring medarbetarna, vår viktigaste resurs på bolaget, säger Martin Hogmalm, vd för Pulsen Production.

Pulsen Production befinner sig, precis som sina kunder, i en snabbrörlig omvärld och är inne i en förändringsprocess för att ännu bättre kunna matcha kundernas behov både idag och i morgon.

– Men förändring kan också vara tufft för en organisation och för medarbetarna. Det är väldigt positivt att Pulsen ser vikten av att ha med HR-frågor högt på agendan, både i vårt bolag och centralt inom koncernen där man också nyligen tillsatte en ny HR-ansvarig, säger Kersti Evermyr och fortsätter:

Kersti kommer att ingå i Pulsen Produktions ledningsgrupp.