Special-Elektronik visar digital signage och smarta hem

Den 25-26 september arrangerar Special-Elektronik sitt årliga Teknikevent på Karlstad CCC och erbjuder deltagarna två dagar med intressanta, utbildande seminarier och en produktutställning där leverantörer kommer visa den senaste tekniken och produkter inom moderna mötesrum, digital signage, smarta hem, kabel-TV. med mera.
Teknikeventet riktar sig till installatörer, säljare och konsulter inom AV-teknik och Kabel-TV/fiberoptik.

Utställare inom ljud, bild, belysning, integration och kabel TV/fiberoptik samlas för att ställa ut sina produkter. Special-Elektronik kommer även bjuda på en del kringaktiviteter och en gemensam middag för deltagarna. Dessutom kommer det finnas möjlighet till en workshop i Active learning spaces för de som vill.

Special-Elektronik har lagt stor vikt vid att kunna erbjuda ett intressant och brett seminarieprogram som ska vara lärorikt för deltagarna oavsett vilken inriktning eller målgrupp de har. Bland annat kommer besökarna kunna lära sig mer om hur ljus kan påverka inlärningen och effektivitet, vikten av IT-säkerhet, varför man ska kalibrera bild och lyssna på äventyraren Glenn Mattsing som är den första som har rott runt den norska ögruppen Svalbard där målet med expeditionen är att sätta fokus på förändringarna i Arktis.