Om oss

Channel Sweden

Kanalens egna tidning som håller aktörer inom IT informerade om det som rör dem – allt från nya trender, hot, produkter, tillverkare, vem som distribuerar vad – till vilka som börjat på nytt jobb. Vi ser idag ett behov av en tidning som bevakar och behandlar de frågor som är viktiga för dig i branschen, både snabba nyheter direkt på webben och i tryckt format med fördjupande läsning och analyser.

Som ett led i den framtidssatsning vi nu gör får tidningen en ny grafisk form och lanserar en ny webbsajt som ni är inne på nu om ni läser det här, samt tidningen digitalt och även ett nyhetsbrev.

Vilka är vi?

Projektmedia har producerat samt gett ut tidningen IT.Branschen för IDG:s räkning sedan 2010 och fram till våren 2018. När vi nu blir Channel Sweden är det ett gäng med gedigen kunskap om branschen.

Rickard Carlsson (publisher) var med och drog igång Computer Reseller News Sverige redan 1998 och kom året därpå till IDG som marknadschef för IT.Branschen. Där fick han sällskap av Peter Hedengran (ansvarig utgivare) och tillsammans startade de senare Projektmedia. Peter Pettersson (chefredaktör) har lång journalistisk erfarenhet från dagspress, fackpress och radio. Redan 1996 startade han tidningen Dagens IT och 1999 Computer Reseller News Sverige. Sedan början av 2000-talet arbetar han också med konsumentjournalistik och tester framför allt för Aftonbladet. Han har dessutom jobbat med utveckling, marknadsföring och försäljning av systemlösningar för mediaföretag och varit både ÅF, VAR och systemintegratör.

Välkommen till Channel Sweden

 

Mejla oss på info@channelworld.se

Peter Hedengran
Ansvarig utgivare
08-510 608 91
Rickard Carlsson
Publisher
08-510 608 92
Peter Pettersson
Chefredaktör
08-510 608 90