Svenska hörlurar med IPX7-klassning för tuffa tags

Supra Nitro-X2 är en ny IPX7-klassificerad trådlös sport- och aktivitetshörlur. Modellen är en vidareutveckling av den tidigare testvinnaren NiTRO-X och har bland annat fått en förstärkt konstruktion i titanaluminid och kolfiber, utökad batteritid till hela 14 timmar och Bluetooth 5.0.

Förutom att NITRO-X2 ska tåla extrema väderförhållanden så ska den också vara överlägset smidigast i klassen. Designen i kolfiber och metall gör att den passar såväl extremsportaren som affärsresenären. Hörluren är likt tidigare modeller tillverkad av slitstarka och militärklassade material som Kevlar, titanaluminid och kolfiber. IPX7 klassificeringen gör den både svett- och regnsäker.

NiTRO-X2 har en egenutvecklad uppkopplingsteknik kallad Quick´n easy Pairing. Den trådlösa överföringen sker via Bluetooth 5.0 och ska ge en högupplöst ljudstreaming via AptX codec.Batterierna snabbladdas genom ett egenutvecklat, adaptivt laddsystem kallat HyperCharge. Laddprocessen styrs av det integrerade AI-chippet vilket möjliggör fulladdning på 1 timme och ger hela 14 timmars speltid. Endast 10 min laddning ger upp till 2 timmars speltid.

Materialen i NiTRO-X2 används ofta inom flygindustrin p.g.a. sin låga vikt och slitstarka egenskaper. SUPRA-kabeln har en slitstark ytterisolering av TPE och ledarna är tillverkade av syrefri koppar med en renhetsgrad på 7N. SUPRA® uppfyller de militära kvalitetskraven från det svenska och amerikanska flygvapnet.