Telenor satsar också på Oneplus mobiler

Telenor blir officiell partner till OnePlus och samarbetet inleds med försäljningen av OnePlus 6T den 6 november.
Partnerskapet är en del av OnePlus fortsatta satsning på den svenska marknaden och ett önskemål från den svenska communityn. Telenor levererar en av de snabbaste 4G-upplevelserna i Sverige vilket är helt i linje med OnePlus vision för att skapa snabba och smidiga produkter.

– Telenor är en perfekt partner för att fortsätta driva vår verksamhet framåt och de levererar en av de snabbaste 4G-upplevelserna på marknaden, något som uppskattas av våra fans. Telenor har alltid legat i framkanten av telekommunikation och precis som OnePlus lever de efter mantrat Never Settle, säger Stefan Bonnevier, PR-ansvarig för OnePlus i Norden.

OnePlus öppnade sitt kontor i Stockholm i februari och lanserade sina första partners i mars tidigare i år. Den starka communityn har snabbt gjort Sverige till OnePlus starkaste marknad i Västeuropa enligt siffror från analysbolaget CounterPoint. OnePlus fortsätter att växa med stöd av duktiga partners och en stark community.

– Vi är glada över att OnePlus väljer Telenor som operatörspartner i Sverige. Det gör att vi kan erbjuda ännu bättre produkter och tjänster. Senaste hårdvaran, ett snabbt mobilnät och slopade bindningstider är precis det vi vill kunna erbjuda våra kunder, säger John-Sebastian Slørdahl, ansvarig för Telenor Sveriges mobilaffär.